Open in 2021

Open in 2021

Lokale pracht met centrale kracht, dat is Powered by Proteion. Vanuit die gedachte zijn we ook in 2021 een nieuwe strategische samenwerking aangegaan, ditmaal met Stichting Samen Zorgen Huis Leudal te Baexem. Een burgerinitiatief voor kortdurende zorg.  De organisatie is gestart door vrijwilligers en bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers.

Ga verder

Powered by Proteion

De Bolder (Maasbracht)

De Fabriek (Maasbree)

De Maartenshof (Linne)

Huys Waerenberg (Horn)

Klosterhoaf (Arcen)

Maison Molenbeecke (Montfort)

De Gendarmerie, onderdeel van Privézorg Limburg (Echt)

Zorgcentrum Aan de Baan, onderdeel van Privézorg Limburg (Susteren)

De Kompenie, onderdeel van Privézorg Limburg (Susteren)

Scheyvenhof (Heythuysen)

Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (Baexem)

Zorghoeve De Port (Kelpen-Oler)

Zorgkwartier Venray (Venray)

Nieuw in 2021

Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (Baexem)

Website:

https://www.samenzorgenhuisleudal.nl/
Samen Zorgen Huis Leudal
Ga verder

Wonen bij Proteion

In 2021 heeft Proteion 11 zorgcentra verspreid over Limburg. Klik op de bol voor meer informatie.

Magdalena

St. Magdalena, Haelen

St. Magdalena, een voormalig kloosterverzorgingshuis, ligt in een woonwijk in Haelen. Het is een klein zorgcentrum met een huiselijke omgeving en warme uitstraling. Het huis beschikt over een somatische en een psychogeriatrische afdeling. Dit maakt levensbestendig wonen mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Sterrebosch

Sterrenbosch, Thorn

Proteion Sterrebosch, in het witte stadje Thorn, is een mooi en gastvrij zorgcentrum. Sterrebosch beschikt over een gezellig restaurant en een binnentuin met veel groen en waterpartijen. In Sterrebosch bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Klik hier voor meer informatie.

RCG

Proteion RCG, Roermond

In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, ligt Proteion RCG. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

Roncalli, Roermond

Op loopafstand van het Roermondse centrum en aan de rand van de levendige wijk Maasniel, ligt Roncalli: een gezellig zorgcentrum met alle gemakken en faciliteiten die iemand zich kan wensen. Klik hier voor meer informatie.

Looiwinkel, Spaubeek (nieuw in 2020)

In Spaubeek opende op 1 september dit nieuwe zorghuis, het eerste kleinschalige zorgcentrum van Proteion in Zuid-Limburg. Hier wordt een warm thuis geboden aan 22 bewoners met dementie. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

Libermannhof, Gennep

Proteion Libermannhof is een kleinschalig zorgcentrum in Gennep. Het zorgcentrum heeft een mooie ligging in het groen aan de rand van het centrum. Libermannhof is van oorsprong een kloosterverzorgingshuis van de Congregatie van de Heilige Geest. Klik hier voor meer informatie.

Hornerheide

Hornerheide, Horn

In de bossen van Hornerheide ligt Proteion Hornerheide; een locatie met kleinschalige groepswoningen voor ouderen met dementie. Rond de gezellige binnentuin liggen twaalf bungalows met elk een eigen tuintje. Klik hier voor meer informatie.

Wachtpost

De Wachtpost, Venlo

Op loopafstand van het centrum van Venlo ligt De Wachtpost. Een zorgcentrum met vijf groepswoningen voor ouderen met dementie en servicewoningen. Klik hier voor meer informatie.

Merwijck

De Merwijck, Kessel

In het centrum van het maasdorp Kessel ligt Proteion De Merwijck. In de twee kleinschalige woningen van De Merwijck vinden bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld: met de warmte, geborgenheid en gewoonten van thuis. Klik hier voor meer informatie.

De Kreppel

De Kreppel, Heythuysen

Op een schitterend landgoed aan de rand van Heythuysen ligt Proteion De Kreppel. Een gewilde locatie voor ouderen met een indicatie voor kort- of langdurende verpleeg- of verzorgingshuiszorg en voor ouderen die zelfstandig willen wonen met zorg en ondersteuning van Proteion. Klik hier voor meer informatie.

St. Jozef

St. Jozef, Wessem

In het waterrijke Wessem, in Midden-Limburg aan de Maas, ligt Proteion St. Jozef. Een klein en gezellig zorgcentrum met appartementen voor bewoners met somatische of psychogeriatrische aandoeningen en een dagbesteding. Klik hier voor meer informatie.

© 2022 Proteion
www.proteion.nl